Bilen med gassmasker og skuddsikre vester
Bilen med gassmasker og skuddsikre vester
Bilen med gassmasker og skuddsikre vester

Bilen med gassmasker og skuddsikre vester

Macho-SUVen har alt du kunne ønske deg av utstyr for dårlige tider.

Macho Man sang Village People, og du blir automatisk en veldig macho kar (eller dame) hvis du kjøper nye Rezvani Vengeance. Her snakker vi firedørs SUV med ekstremt brutalt design, og under panseret får man en 6,2-liters Hellcat V8 (med eller uten kompressor), eller så kan man velge en mer puslete 3-liters diesel fra Jeep. Innvendig har Rezvani satset på luksus med f.eks pene skinnseter med varme i alle seter på alle tre seterader, og vanlig 2022-stæsj som automatisk nødbrems og Apple Car Play er også på plass.

Men mest av alt har Rezvani satset på gadgets som for ett år siden ville virket tåpelige, men som i dagens verden kanskje ikke er så dumme allikevel. Hva sier du til å krysse av for Military Package, hvor du får skuddsikkert glass, karosseriarmering, forsterket plattform med tanke på eksplosiver som går av under bilen, støtfangere beregnet på å krasje inn i hindringer, skuddsikre vester og hjelmer, pepperspray-dispenser, termisk night vision system, intercom-system, ulike sirener og strobelys, militære runflat dekk, en innvendig safe, røykutslipps-system, samt et elektromagnetisk beskyttelses-system.

Ikke nok for deg? Vel, du får også dørhåndtak som gir uvedkommende elektrisk støt hvis de prøver å åpne døren, magnetiske lås, gassmasker, lys som blender fiendtlige skikkelser (montert foran og bak på bilen), samt et førstehjelps-kit beregnet på hypotermi. Det meste høres ut som utstyr oppfunnet av en 10-åring som akkurat har sett «Goldfinger» for første gang, men det er i grunnen hele poenget. Rezvani lager dyre leketøy for store rike barn. Har du lyst på en Vengeance kan du reservere nå med å betale et 1500 dollars depositum. Bilen i sin helhet koster 249.000 dollar.