Custom-Corvette for hele familien til salgs i Tønsberg!
Custom-Corvette for hele familien til salgs i Tønsberg!
Custom-Corvette for hele familien til salgs i Tønsberg!

Custom-Corvette for hele familien til salgs i Tønsberg!

Det ultimate kompromisset mellom entusiast- og familie-bil!

Denne 1971 Chevrolet Corvette «Sport Wagon» er oppe for auksjon hos Bringatrailer akkurat nå. Den perfekte bilen for deg som må kombinere familieliv med entusiastbil. Bilen er bygget av den Michigan-baserte custom-sjappa Chuck Miller’s Styline Customs Shop tilbake i 1975, og historien skal ha det til at bilen kom til Norge i 2002.

Det sier seg selv at bilen har fått en hel del endringer i karosseriet, og det første som slår man er selvfølgelig den utbygde Sport Wagon-linjen. Ellers har også bilen fått frontlykter og grill fra Chevrolet Monza. Targa-tak er på plass, og det samme servostyring, skivebremser på alle fire og elektriske vinduer. Ut bak er det lagt doble eksospotter.

Under panseret står en klassisk 350 V8 på 274 hestekrefter fra fabrikk som er paret med en Turbo-Hydramatic tretrinns automat. I tillegg kommer bilen på temmelig nye dekk med 15-tommers Smoothies-felger. Bilen skal visstnok først være tegnet av Hot Wheels-designer, Harry Bradley, og den kommer i en smakfull tofarget brun lakk.

Innvendig ser like namme-nam ut som utsiden, med lekre bøttestoler trukket i farger som matcher bilens ytre. Et klassisk Corvette-ratt sitter der med tilt, og odometeret tilsier at bilen kun har gått 52.000 miles. Alt tatt i betraktning ser bilen meget så bra ut, og det må sies å være synd om en slik bil sendes ut av landet. Dermed blir oppfordringen, Løp og kjøp!

Auksjonen går ut om 2 dager.

Her kan du se video-omvisning av bilen: