Dieselutgave av Chevrolet Corvette C8?
Dieselutgave av Chevrolet Corvette C8?
Dieselutgave av Chevrolet Corvette C8?

Dieselutgave av Chevrolet Corvette C8?

Et helt spesielt symbol har fått folk til å spekulere i om det kommer en dieselutgave av Chevrolet Corvette C8.

Å sette seg inn i en ny Corvette C8 er litt som å gå inn i et lite romskip. Interiøret svelger deg som sjåfør og det er knapper over alt, til alle slags funksjoner. Noe mer skjult er derimot symbolet for glødeplugger, som i seg selv er fryktelig rart på en slik bil. Dieselmotor i slike sportsbiler hører sjeldenheten til, og da er det som oftest noen som har montert det i senere tid. På et bilde publisert på Reddit ser man tydelig tegnet for glødeplugger. Det ser ut som bildet er tatt på høyre side av instrumentpanelet, sammen med resten av advarselslysene. Vil dette bety at Chevrolet skal pumpe ut C8 Corvette med Duramax dieselmotor med en tillatt hengervekt på 7 tonn, slik at du får med deg båten på en henger? Nei, dessverre

Til overs
En talsmann for Chevrolet har fortalt Carscoops at forklaringa på hvorfor dette ikonet er der, er mye enklere enn mange på Reddit tror.
- Vi setter pris på engasjementet, men det symbolet ble inkludert som en del av standardiseringsprosessen. Det er ikke en indikasjon på noen planer om å legge til funksjonen til Corvette, og vi planlegger å fjerne ikonet i fremtiden.

Om du en dag håper å kunne kjøre ned motorveien med et forbruk på 0,6 liter diesel på mila, med en 4 tonn tung båt på hengeren bak Corvetten din, så bør du altså smøre deg med tålmodighet. For Chevrolet har ingen planer om å sote til hjertet på Corvetten med det første.