Feirer 70 år med ny spesialmodell
En vakker hyllest til Corvettens 70 års bursdag.
Feirer 70 år med ny spesialmodell

Feirer 70 år med ny spesialmodell

Å bli gammel pleier å være en trist affære, men ikke hvis man er en legendarisk sportsbil.

I 2023 feirer det amerikanske nasjonalikonet Chevrolet Corvette 70 år, og det må feires. Ikke med gullklokke og pensjonering, men med en ny stilig jubileumspakke.

Det dreier seg om 2023 Chevrolet Corvette 70th Anniversary Edition, som kommer i to ulike farger: White Pearl Metallic Tri-coat og Carbon Flash Metallic. Oppå disse fargene kan man få striper. Hvis du velger den hvite kommer de i Satin Grey, og velger du den mørke er de Satin Black. Interiøret er gjennomført i to-tone stil med røde detaljer (røde detaljer går igjen på hjulene, motorlokket og bremsekaliperne).

Spesielle 70th Anniversary merker og spesielle Corvette flagg-emblemer er også å finne flere steder på bilen, inkludert setene, rattet, og et eget bagasjesett. 70th Anniversary pakken fås på Stingray med 3LT motoren og Z06, og priser vil bli offentliggjort senere i år. Om du ikke har råd til 70th Anniversary pakken, kan du trøste deg med at alle 2023 Corvetter vil få en egen interiørplakett som feirer bilens 70-års jubileum. Det er verdt å merke seg at selv om man er låst til to fargevalg hvis man bestiller bilen, så er det fullt mulig å supplere med Z51/Z07 performance-pakkene, aero-tilvalg og karbondetaljer etter eget ønske.