Har du lyst på en Corvette til 11,6 millioner kroner?
Har du lyst på en Corvette til 11,6 millioner kroner?
Har du lyst på en Corvette til 11,6 millioner kroner?

Har du lyst på en Corvette til 11,6 millioner kroner?

Karosseriet tok 2500 arbeidstimer, men er det vakrere enn en original C7 Corvette Z06?

Det begynner å bli mange Corvette C7 her til lands, så hvorfor ikke få deg en som vil sikre at du skiller deg ut fra mengden?

Bilforhandleren ISSIMI i Redwood, California, har nå til salgs en særdeles eksklusiv godbit. En 2021 ISO Rivolta GT Zagato (eller GTZ), som kun skal bygges i 19 eksemplarer av den legendariske italienske karosserimakeren.

Utgangspunktet er en C7 Corvette Z06, hvor man bruker understellet og drivverket, så det betyr solide 660 hester fra LT4 V8-motoren. Men så har Zagato brukt 2500 timer på å lage hvert eneste karosseripanel i karbon, med basis i et retrodesign som tydelig hyller en av 60-tallets aller vakreste sportsbiler: ISO Grifo A3/C (og den nærmeste identiske Bizzarrini 5300 GT).

Se video av C7 Corvette på vinterkledde veier på Golsfjellet!

Zagato har kjøpt rettighetene til ISO Rivolta, og dette er deres oppriktige hyllest til Grifo A3/C. Som for øvrig også hadde Corvette drivverk med et lettvekts aerodynamisk karosseri.

Vinduer, lykter, dørhåndtak og felger er unikt for GTZ, og innvendig har man gjort interiøret langt mer påkostet enn det en Corvette C7 kan by på med skinninteriør gjort på beste italienske maner.

Lavt og brutalt! Kristian Alstads Corvette C5

Med dagens kurs på 8,6 vil prisforlangende på 1,35 millioner dollar bli 11,6 millioner kroner. Noen vil nok synes det er litt vel mye for en C7 Corvette, mens andre vil tenke at solid håndverk koster penger. Løp og kjøp!