Her må du betale for navnet
Her må du betale for navnet
Her må du betale for navnet

Her må du betale for navnet

Merkevaren rundt Shelby er sterk, og det passer fint når man skal sette en prislapp på deres nye pickup.

Carroll Shelby. Le Mans, Ford GT40, Mustang, Cobra osv. Legenden og myten er knallsterk rundt dette navnet, og alt som har noe med Shelby å gjøre koster litt ekstra.

Som bringer oss til Shelby sin nye versjon av den brutale pickupen Ford F-150 Raptor. Med litt ekstra ECU-tuning og alu-intercooler kan man by på 75 hk mer enn standard Raptor, som gjør at Fords 3,5-liters twin-turbo Ecoboost V6 yter 525 hk og 827 Nm i Shelbys versjon.

Et lift kit fra BDS er på plass, kombinert med Shelbys egne 18-tommere omgitt av 37-toms BF Goodrich KM3 Mud Terrain gummi. Vanlig Raptor kan også fås med 37-tommere, men da med All Terrain dekk.

Foran og bak er det lakkerte fangere, med 30-toms LED light bar foran, og to ekstra LED baklys. Overalt finner man Shelby emblemer, og setene er nå mer påkostet i form av en skinnlook med svart, grå og rød mosaikk-mønster på dem som påminner om trekket på en motorsykkelhanske.

Pris for den nye Shelby-modifiserte Raptoren er 124.820 dollar. Noe som er nesten 60.000 dollar mer enn vanlig Raptor. Faktisk kan du nesten kjøpe to nye Raptorer for prisen av en Shelby-Raptor, siden prisen for standard Raptor er 65.840 dollar.