Kongene av vulgært går løs på det mest vulgære – Mansorys villeste Lamborghini Urus
Gult og lilla er en av de sterkeste kontrastene som finnes.
Kongene av vulgært går løs på det mest vulgære – Mansorys villeste Lamborghini Urus

Kongene av vulgært går løs på det mest vulgære – Mansorys villeste Lamborghini Urus

Kontrastfarger i gult og lilla, to spoilere og en frontfanger som selv Batman hadde rynket på nesen til.

Tuningselskapet Mansory er ikke akkurat kjent for å gå stille i gangene når det kommer til sin stil på bil. Nok en gang har de tøyd grensene, og denne gangen på en Lamborghini Urus Venatus S. Kun 9 av disse bilene er tilgjengelige, og Mansory tar den allerede megavulgære bilen til nye høyder som får en vanlig Urus til å se ut som en Toyota Avensis stasjonsvogn.

Det visuelle er mildt sagt kraftfullt. Ved hjelp av karbonfiber er fronten bygget opp med det man fort kan kalle tre splittere, og en ekstrem mengde vinkler og finner som er bygget utenpå eksisterende finner. I tillegg er det bygget nye LED-lykter som man kanskje har sett før. Det er vel liten tvil om at de har tatt inspirasjon fra Lamborghinis egne Revuelto, som vi har skrevet om tidligere.

Karbonfiberet sprer seg videre over hele panseret, hvor det naturligvis er satt inn dramatiske scoops i like aggressive linjer som i fronten, og det er også montert gjeller på forskjermene. Karbonfiberet sprer seg videre over taket, tar med seg sidespeilene, og avsluttes med ikke en, men to(!) spoilere bak. Sideskjørtene er også ekstrem og er bygget i … du gjettet det … karbonfiber. Bilen avsluttes med en ekstrem diffusor i karbonfiber, med en lekkert tredelt eksosstuss i midten. For å fullføre eksteriøret er det lagt en gradient wrap i svart-farge som sakte men sikkert går over i lilla jo lengre ned på bilen du kommer, samt et sett med lekre, sorte felger.

Les også: Dette er ikke første gangen Mansory har hevet seg over en Lamborghini Urus 

For å få kontrasten komplett er interiøret også fått seg en kraftig omveltning. Heier du på LA Lakers i NBA eller den slovenske fotballklubben NK Maribor, ja da kommer du til å like dette. Innvendig er den nemlig sydd opp i knall gul, i sterkest mulig kontrast til lillafargen utvendig, og de lilla detaljene innvendig. Her er det også gjort et spesielt grep ved å ha førersetet i lilla med gul stripe, og omvendt fargepalett på passasjersetet. Baksetene er også motsatt fargepalett, men da med gult sete på sjåførsiden. Mansory har også trimmet både rattet, dørpanelene, midtkonsollen og mattene i gult skinn, og selvfølgelig: MER KARBON!

Apropos rattet, så er det også laget et spesielt merke som viser at dette er nummer 2 av 9 Venatus S som er produsert. Bilen leveres fortsatt med sin sedvanlige 4-liters V8 med twin turbo, men motoren er oppgradert og skal nå gi opp til 900 hestekrefter, og 1100 Nm i dreiemoment. Et skikkelig monster både visuelt og kjøremessig med andre ord. Så sitter man vel igjen, som man ofte gjør med Mansory, med spørsmålet om dette er noe man selv kunne tenkt seg å kjøpe, eller om det blir for vulgært selv for den mest utadvendte bilentusiasten.

Les også: Mansory Aston Martin DBX – Den nye kongen på påskefjellet