Liberty Walk med nok en spinnvill kreasjon
Liberty Walk Countach
Liberty Walk med nok en spinnvill kreasjon

Liberty Walk med nok en spinnvill kreasjon

Er du interessert i italienske superbiler kommer nok dette til å provosere deg.

Det er ikke første gang, og sikkert ikke siste gang, at gjengen i Liberty Walk ankommer Tokyo Auto Salon med noen spinnville bygg. Det er bare et lite år siden de dukket opp med en ganske voldsom Ferrari F40 med fleskete bredding.

Denne gangen har de trolig tråkket ganske mange entusiaster på tærne. De dukket nemlig opp med en Lamborghini Countach med bredding og en gigantisk vinge, store felger og en hylfrekk diffuser med kvadruple eksosutblås. For mange er Countach selve juvelen av italienske sportsbiler, noe ingen skal tukle med. Det er ikke Liberty Walk enig i. De uttaler på sine sosiale medier at «de gjør akkurat som det passer de». Du kan derfor forvente enda flere slike bygg i fremtiden.

Bilen er klassisk Liberty Walk. Enorme skjermbreddere, store felger, gateslicks, senket med heftigere understell, men ut over det er det lite informasjon fra Liberty Walk med hva som er gjort med bilen.

Det ser også ut som at det kan bli flere slike Countacher i fremtiden. Liberty Walk har en ambisjon om å selge dette som et kit du kan få kjøpt. Det er ingen priser tilgjengelig, men på deres hjemmeside er alle delene fra framfanger til bakfanger listet opp som deler du kan få kjøpt for å bygge din egen Liberty Walk Countach. Selv om det ikke er noen priser tilgjengelig kan en jo sammenligne med andre lignende biler de har kit til. Om du vil ha deres breddekit for McLaren 720s så må du lakse ut minimum 39.050 amerikanske dollar. Skal du ha med alt må du ut med 52.190. Det vil derfor ikke bli billig dette kitet, uansett hvordan du ser det.