Muskler i front, party bak - Sjekk denne 1996 Dodge Viper Limousine
1996 Dodge Viper Limousin
Muskler i front, party bak - Sjekk denne 1996 Dodge Viper Limousine

Muskler i front, party bak - Sjekk denne 1996 Dodge Viper Limousine

Du kan nå kjøpe den ultimate blandingen av luksus og muskler!

Om du ikke klarer å bestemme deg om du vil ta sportsbilen eller luksusbilen i dag? Frykt ikke. Hos Gateway Classic Cars kan du nå kjøpe den perfekte blandingen. En 1996 Dodge Viper Limousin! Bilen måler 7,6 meter, og har plass sitteplasser til ti stykker.

Den originale bilen er rett og slett hugget i to ved førerdøren, og forlenget, før bakparten er montert tilbake igjen, som gjør at den beholder sitt klassiske Viper-utseende både foran og bak. Den legendariske V10en er dog byttet ut i en 360 cid Magnum Crate V8 på 390 hestekrefter, og bilen har automat-kasse. Drivlinjen er ikke nærmere beskrevet, annet enn at den «kjører fantastisk». Bilen har fire dører. To foran og to helt bakerst.

Viperen kommer med aluminium-felger, servostyring, servobrems, og setebelter for alle passasjerer. Innvendig er limousinen trukket opp i svarte skinnseter, med matchende førerstoler helt bakerst. Selvfølgelig er den også utstyrt med et hardtslående musikkanlegg. Viperen leveres med original veltebøyle både foran og bak, for sikkerhets skyld. Til tross for at dette er et ganske tullete bygg, så kan man ikke ta i fra den at det ser ordentlig utført ut!

Bilen har ingen mulighet for tak, så det er en dum ide å ta den med ut i regnvær. Garasjen din bør vel også være av den større typen om du skulle velge å kjøpe dette bygget. Har du garasjen så er det bare penger og lyst som står igjen. Gateway Classic Cars har satt en pris på $169 000 dollar, eller nærmere 1,8 millioner kroner. Får man grommere bil med plass til hele kompisgjengen noe annet sted? Neppe.
Kjøp kjøp!