Nå kan du sikre deg en virkelig heftig filmbil!
Nå kan du sikre deg en virkelig heftig filmbil!
Nå kan du sikre deg en virkelig heftig filmbil!

Nå kan du sikre deg en virkelig heftig filmbil!

I tillegg til å ha vært med i en episk storfilm, er forventet salgspris riktig så hyggelig også. Løp og kjøp!

Kule filmbiler dukker opp til salgs fra tid til annen, og nå kan du sikre deg denne Corvette Grand Sport som ble brukt i «Fast Five».

 

«Fast Five» var den femte filmen i den ekstremt populære «Fast&Furious» filmserien, og er ved siden av den første filmen regnet som både den beste i serien, samt den viktigste. Av den grunn at man etter fire filmer satt i street-racing miljøet, bestemte seg for å ta den helt ut, og gjøre filmene til globale action-thrillere med ekstreme stunts og elleville påfunn tatt til det ytterste. Enhver flik av realisme ble skrellet bort, men det viste seg å være et lønnsomt valg. Filmen spilte inn over 625 millioner dollar på verdensbasis, og dens enorme suksess har gjort at man i de påfølgende filmene har lagt seg på den samme linjen.

I en scene i «Fast five» prøver våre to helter å stjele tre biler fra et tog, hvorav den ene er en beintøff Corvette, som ser ut som en slags moderne tolkning av den legendariske 1963 Corvette C2 Grand Sport (en racingversjon av Corvetten ment for Le Mans, men prosjektet ble avlivet før det kom så langt). Replikaen (hvis man kan kalle den det) ble bygget av Mongoose Motorsports, med tillatelse fra GM. Den har et rørramme-chassis med oppheng fra Corvette C4, og en 5,7-liters V8 på 380 hk, koblet til en automatkasse.

Sjekk ut videoen på Kristian Alstads Chevrolet Corvette C5!

Tre slike ble bygget til innspillingen, og det trengtes nok, siden bilen i en dramatisk scene suser utfor et stup med våre to venner i den. De klarer å hoppe ut (hurra for åpne biler!) før bilen treffer vannflaten. Bilen som nå selges er en såkalt «Hero car», som betyr at det var den du så mest av i nærbilder. Den skal selges av Volo Auto Sales på deres auksjon 14.april. De oppgir en forventet salgspris på 95-100.000 dollar, noe som virker relativt lavt. Gå inn på volocars.com for mer info hvis du er interessert.