Nå kan du søke på drømmejobben hos Dodge!
Nå kan du søke på drømmejobben hos Dodge!
Nå kan du søke på drømmejobben hos Dodge!

Nå kan du søke på drømmejobben hos Dodge!

150.000 dollar for ett år med børning og de råeste arrangementene

Det er vanskelig å motsi at Dodge er trolig planetens kuleste når det kommer til markedsføring om dagen. Her er det ikke snakk om antall liter bagasjeromsplass og rekkevidde. Her er det børning, bordknusing og millionsjekker fra en skalla muskelmann som gjelder. Deres nyeste stillingsutlysning føyer seg fint inn i rekken blant de kulere markedsføringsstuntene.

For nå lyser Dodge ut stillingen som «Chief Donut Maker». Smultringfikser. Da snakker de ikke om bakst, men heller å spøle verden rundt med en SRT Hellcat, filme det, og legge det ut på sosiale medier. Du får velge egen firmabil ut ifra Dodge sin line-up, og jobben starter med førerskole hos Radford Racing School. Noen av arrangementene Dodge frister med er track days, Detroit Auto Show, og drag racing-stevner. Ikke nok med det, men lønnen er på rett oppunder 1,5 millioner norske kroner i tillegg! Man trenger ikke engang kvitte seg med sin daglige jobb, forklarer Dodge.

Det eneste du trenger å gjøre er å sende Dodge en video der du kort forklarer hvem du er, og hvorfor du er den rette til å være en Dodge-influenser det kommende året. Her kan det også se ut til at det hjelper å vise dine smultring-ferdigheter, og din evne til å være kreativ. Skulle du være så heldig å bli plukket ut blant de ti beste, kommer Dodge til å lage en Reality-tv-ish serie hvor utfordrerne får oppgaver for å konkurrere om den faktiske jobben. I siste episode vil vinneren av stillingen bli annonsert.

Ønsker du å bli Dodge-ambassadør og stå skulder til skulder med kjente bilpersonligheter på de feteste messene og svi gummi i ett år, kan du finne mer informasjon og søknadsprosess her: https://www.dodgegarage.com/chief-donut-maker/hiring-process
Videoen må være under 2 minutter lang, og søknadsprosessen varer til 28 februar.
Lykke til!