Noe for enhver på Stjørdal Motorshow
Noe for enhver på Stjørdal Motorshow
Noe for enhver på Stjørdal Motorshow

Noe for enhver på Stjørdal Motorshow

6. og 7. mai var nok en gang Abrahallen i Trøndelag fylt opp med en variert dose med godbiter på to og fire hjul.

Lyset er kanskje ikke det beste. Biler på kunstgress er sjeldent det vakreste, og det var noen gjensyn med både forandrede og uforandrede biler som man hadde sett før. Men der stopper også det meste av det negative med Stjørdal Motorshow. For i bunn og grunn er dette en solid utstilling med masse variasjon, enten man liker det gammelt, nytt, blankt, patinert, selvbygd, kjøpt, amerikansk, italiensk, japansk, tysk, eller alt imellom. Konferansierene Geir Schau og Bo André Hagen jasser også opp stemningen over høyttaleranlegget, og man kan fint slå av en prat med både familiære og fremmede entusiaster.

Stance-gjengen er utvilsomt noe som hører et motorshow til, og Stjørdalen Motorshow skuffet definitivt ikke her. En av de bedre standene således var Oijoij sin, som stilte med masse gromt.

Det finnes et uttrykk som går som følger: “Not every show car is a race car, but every race car is a show car”. Det kan man selvfølgelig si seg enig i. Hva hadde vel et motorshow vært uten å få tatt en nærmere titt på det grommeste som man nesten utelukkende får sett på bane ellers?

Det var ikke kun biltitting som foregikk i Abrahallen disse dagene heller. Man kunne fint finne på flere ting. Ta seg en matbit, få seg en hårklipp, høre på et par oppstarter, samt bli antastet av en eller flere transformers var blant aktivitetene på messen.

Intet show uten priser. Bildet over har allerede avslørt hvem som tok beste lakk, og videre skal du få se de andre premievinnerne fra 2023-versjonen av Stjørdal Motorshow:

En annen kategori var «Råeste bil». Da var det plutselig ikke snakk om blankpolert bil med svindyre felger lenger. I alle fall ikke nødvendigvis det. Her var det rett og slett hva som var tøffest som fikk heder og ære:

Den antageligvis gjeveste prisen å få på et hvert treff er publikumsprisen «peoples choice». Ser man bort i fra førsteplassen var det visstnok et jevnt felt, og slikt utspilte det seg:

Utvalget ellers i hallen var som nevnt variert og fint. Nyt resten av bildegalleriet, så håper vi at vi ses igjen på Stjørdal Motorshow 2024!