Ny super-Brabus, sjekk interiøret!
Med denne er du kongen i byen
Ny super-Brabus, sjekk interiøret!

Ny super-Brabus, sjekk interiøret!

Dette er ikke bilen for deg som ønsker minimal oppmerksomhet.

Brabus er kjent for sine voldsomme kreasjoner og har siden starten i 1977 bygd om Mercedes-Benz, Maybach og Smartbiler. De har nå kastet seg på Mercedes-Maybach S580 og laget en voldsom kraftpakke, svøpt i den deiligste luksus. Utvendig har limousinen fått deler av karbon på fangerne både foran og bak, samt splitteren og diffuseren. De lyse kromdetaljene er byttet ut med detaljer i mørk krom som står godt til de 22 tommer store Brabus monoblokk-felgene. Om det skulle være noen tvil for forbipasserende hvilket merke dette er, så er emblemene byttet ut med Brabus-emblemer.

Det er ingen vaskeekte Brabus om ikke motorpakken holder mål. Den originale motoren er en V8 med fire liters slagvolum som er tvangsmatet med luft fra to turboer. Denne leverer 496 hestekrefter fra fabrikk, noe som i og for seg er en bra mengde effekt under høyrefoten. Brabus har tuklet litt med hjernen på bilen, noe som har økt effekten til 591 hestekrefter som bankes ut gjennom en nitrinns automatkasse. Resultatet er at akselerasjon fra stillestående til 100 kilometer i timen tar kun 4,5 sekunder. Det er marginalt raskere enn den originale utgaven som gjør det på 4,8. Toppfarten er 250 kilometer i timen og er begrenset elektronisk.

Det mest oppsiktsvekkende på denne bilen er nok interiøret, som på bildene er i en helt fantastisk turkisfarge, med karbondetaljer og blå ledstriper. Dette er ikke en bil for deg som vil ha minimalt med oppmerksomhet med andre ord. Setene er dekket av lær med Brabus sitt eget design som kalles «seashell diamond», noe en lett ser hvor har fått navnet sitt fra. Alt av luksusutstyr som du finner på den originale Maybachen er selvfølgelig intakt, som for eksempel bakseter med både kjøling og varme.