Oslo Motor Show 2018: Stabil folkefest!
Fant ingen bilder

Oslo Motor Show 2018: Stabil folkefest!

Nok en gang ble det en gedigen bilfest på Lillestrøm, i form av over 40.000 besøkende i løpet av tre dager. Prosjektleder Tommy Larssen kunne stolt fortelle: 
- I løpet av tre hektiske utstillingsdager var 40.157 besøkende innom. Det er fjerde år på rad at besøkstallet ligger i overkant av 40.000 personer. Jeg er kjempefornøyd med at vi har fått et stabilt messepublikum på dette nivået.

Det stabile tallet forteller også at bilinteressen i Norge er stabilt stor, noe som er gledelig for alle oss som er opptatt av bilhobbyen. Variasjonen innen kjøretøy og trender er stor, og alt fra ungdommens stance-biler til de motivlakkerte vogntogene tiltrakk seg stor oppmerksomhet. Fredric Aasbø er blitt superstjerne for lengst, og fikk endelig til å ta turen, etter at OMS i årevis har krasjet med stevner og eventer i USA for hans del. Den blide gjengen fra «Wunderland» var også et populært innslag, og Arne Fredly stilte som vanlig med et par nye superbiler, som ytterst få i Norge har sett live. Alt i alt en herlig kombinasjon av gammelt og nytt, fra skinnende til patinert, og laget med tanke på ytterst ulike bruksområder. Akkurat som det skal være på det som er blitt Norges største folkefest innen bil. Til neste år fyller for øvrig Oslo Motor Show ti år, så da regner vi med et virkelig storstilt show!