Paul Walkers M1 kan bli din!
Vippelykter er steintøft.
Paul Walkers M1 kan bli din!

Paul Walkers M1 kan bli din!

Nettauksjonen avsluttes på mandag, så her har man en unik sjanse!

BMW M1 er for mange en av de ultimate drømmebilene, og filmstjernen Paul Walker var blant dem som elsket bilen. Han var også i en posisjon til å virkeliggjøre drømmen, og falt i sin tid for denne 1980 M1.

Den ble levert til BMW Schneider i Bielefeld i Vest-Tyskland i august 1979, og kom til USA på tidlig nittitall hvor den ble en del av samlingen til en entusiast fra the great state of Georgia. Den gikk så til en samler i Texas i 2011, før Paul Walker og hans kompanjong Roger Rodas i deres felles selskap AE Performance kjøpte bilen.

Walker ble som kjent drept i en bilulykke i 2013, og bilen ble solgt sammen med flere andre kjøretøyer fra Walkers samling i 2014. Men nå er den til salgs på bringatrailer.com, hvor nettauksjonen avsluttes førstkommende mandag.

Bilen ble modifisert på tidlig 80-tall av AHG (deres logo synes på alt fra vingen bak til spoileren foran), som ga bilen et procar-lignende bodykit, BBS-felger, BMW racingdekor, sportseksos/trimming (opp fra originalens 277 hk til 350 hk), racingclutch, stivere fjæring og fullt skinninteriør. Siden den stort sett har vært i hendene på samlere er kjørelengden i dag særdeles lave 6800 km, og den fremstår i særdeles god stand.

Idet disse linjer skrives (6 dager før auksjonsslutt) er budene kommet opp i 390.000 dollar, men sannsynligvis vil nok budgivningen gå enda litt til. BMW M1 er ettertraktede biler, og koblingen til Paul Walker gjør bilen ekstra attraktiv. Her er det bare å gå inn på nettsiden og by for harde livet!