Renault 4 kommer tilbake i 2025!
Her ser du frontlyktene i annen utførelse enn på de første bildene.
Renault 4 kommer tilbake i 2025!

Renault 4 kommer tilbake i 2025!

Den gamle franske storselgermodellen blåses til liv igjen.

På Paris Motorshow viste Renault frem sin nye rally-inspirerte retromodell. Nye Renault 4. Franskmennene har ikke holdt tilbake når det kommer til markedsføringen av sin nye futuristiske elektriske Renault 5, som jo har sett meget kul ut. På samme plattform skal altså Renault 4 også gjenopplives, og da naturligvis med elektrisk drivlinje.

Konseptet som er presentert gir oss noen hint om hvordan det som blir en elektrisk SUV blir seende ut. Vi skal nok ta spesielt mange av de rally-inspirerte detaljene med en klype salt, men bildene gir oss i alle fall et lite nikk i retning hvordan bilen kommer til å bli seende ut.

Retromodellen skal få det ganske kleine navnet Renault 4Ever, og vil ifølge ryktene gå litt motsatt vei av sin mer sportslige broder, Renault 5. For mens 5eren skal ha en fin inngangspris på sine billigste versjoner, kommer Renault 4Ever til å havne nærmere premium-nivå hva gjelder prisklasse.

De store hjulene, takgrinden med reservehjul og annet diverse off-road-utstyr er en hyllest til 25-årsjubileumsbilen av Renault 4L Trophy, og vil i beste fall kunne finnes som ekstrautstyr når bilen kommer i 2025. Den originale Renault 4 ble det produsert mer enn 8 millioner av mellom 1961 og 1994, og franskmennene håper naturligvis på en like stor suksess for sin nye SUV.