Slik blir nye BMW M2 med M Performance-deler
Slik blir nye BMW M2 med M Performance-deler
Slik blir nye BMW M2 med M Performance-deler

Slik blir nye BMW M2 med M Performance-deler

Det allerede drastiske designet dras enda lenger.

BMW har nå vist frem M Performance-delene som kommer til den nye BMW M2. Den rampete tjukkasen har allerede et ganske aggressivt uttrykk, men med enda mere kanter og karbon får vi en enda sintere utgave av bilen.

Blant oppgraderingene finner man både aerodynamikk, drivlinje, chassis og naturligvis plenty av karbonfiber. Deriblant en fleskete frontsplitter, trim rundt luftinntak, sideskjørt og speil. Bak kan man velge mellom to forskjellige vinger, samt en ducktail på taket. Diffusor bak vil også være mulig å få tak i, og sist, men ikke minst kan man også bestille riskoker-tilbehøret over alle riskoker-tilbehør: tauestropp. Forhåpentligvis er denne faktisk brukbar!

Et ganske vilt eksosanlegg i titan har også blitt utviklet til bilen. Det ender i et fiffig og ganske raft design med fire stablede eksosstusser ut bak. Headersene kommer i rustfritt stål, og lyddemperne er som resten av eksosen i titan. Spjellene kontrolleres elektrisk, og lyden justeres ettersom hvilken innstilling bilen står på. Vil du peise på litt ekstra kan du også få eksosstussene i titan eller karbonfiber.

For å videreføre det dramatiske utseendet er bilen senket ved hjelp av justerbare fjærer som senker bilen opptil 10 mm. De nye støpte M Performance-felgene på 20 tommer foran og 21 tommer bak vil også kunne bestilles i enten M Frozen Gold Bronze eller M Jet Black Matte.

Også innvendig vil det bli muligheter for oppgraderinger. Flere interiørpaneler fås i karbonfiber og alcantara, deriblant de nye knehvilerne, armlenet, M Sport-setene og «Pro» rattet. Det mindre radikale M Performance-rattet fås i karbonfiber og alcantara eller skinn, og det kan også bestilles paddle shifters i karbon. Matter kan fås i velur, også må vi for all del ikke glemme kanskje den viktigste oppgraderingen: M Performance bensinlokk i karbonfiber!