Supersjelden Toyota – nå kan den bli din!
For deg som vil skille deg litt ut
Supersjelden Toyota – nå kan den bli din!

Supersjelden Toyota – nå kan den bli din!

Det er den største offroadbilen Toyota noen gang har bygd

Det er fort gjort å forveksle dette med en Hummer H1 og det er det gode grunner for. Toyota bygde denne offroadbilen for det japanske militæret, da under modellnavnet BXD10. Gateversjonen heter derimot for Toyota Mega Cruiser (internt BXD20) og er til nå den største offroadbilen Toyota har bygd. Den ble lansert i 1996 og det ble produsert totalt 150 eksemplarer. De ble solgt kun i det japanske markedet.

For å gjøre Mega Cruiser mer veivennlig har interiøret blitt modifisert, slik at det er mer sofistikert enn militærutgaven. I tillegg til fikk den et lukket tak og en ny front. Under panseret står en firesylindret 4,1 liters turbodiesel på 155 hestekrefter som leverer ut i en firetrinns automat. Den er videre utstyrt med både høy- og lavgir, og portalaksling som gir et ekstra løft på 42cm.

Selv om denne Mega Cruiser i utgangspunktet kun ble solgt i Japan har akkurat dette eksemplaret likevel funnet veien over dammen og til slutt havnet i USA. Etter den kom dit har den blitt bygd om fra høyrestyrt til venstrestyrt. Den har også fått noe ekstrautstyr montert. Av det så er det verdt å nevne dieselvarmer, Gamiviti takstativ, varme i seter både foran og bak, ryggekamera og parkeringssensorer, samt system for satelittelefon.

Bilen er til salgs hos Cars&bids og budet ligger nå på 76.500 amerikanske dollar, med en dag igjen av budrunden. Ønsker du deg en helt spesiell og annerledes bil er dette definitivt noe for deg.