USAs mest brutale politibil!
USAs mest brutale politibil!
USAs mest brutale politibil!

USAs mest brutale politibil!

En Challenger Hellcat med 1095 hk bør nå igjen det meste.

For å sitere Michael Scott fra The Office: “How the turntables”! Politistyrken i Texas har nemlig fått seg et nytt våpen for å fange kriminelle. En brutal Dodge Challenger SRT Hellcat. Det melder de selv på egen Facebook-side.

Les også: Oddgeirs Hellcat Widebody er en breial badass
 

Bilen ble konfiskert av samme politigruppe i April 2021 etter en farlig biljakt hvor Challenger-sjåføren nådde hastigheter opp i 260 km/t på offentlig vei. Etter konfiskeringen ble det usikkerhet rundt hva som skulle skje med bilen, men en dommer har nå tildelt bilen til Texas Department of Public Security. Politistyrken selv virker ikke akkurat lei seg for det, og skriver blant annet «Denne 1080 HP Hellcaten gikk fra å unngå loven i Harris Co. til nå å hjelpe oss og fange kriminelle hvor enn de er i Texas» på sin Facebook-side.

Sjekk ut Dodges nye elektriske muskelbil!
 

Bilen er utstyrt med en 6,2 liters kompressormatet V8 som pumper 707 hestekrefter fra fabrikk, og hadde i tillegg blitt modifisert av den forrige eieren til å yte mer enn 300 hestekrefter mer. Akkurat hva som er gjort er ikke avslørt, men plutselig økte nok dekkbudsjettet for politiet i Texas! Hellcaten er nå farget i de tradisjonelle svarte og hvite politifargene, fikset av Black Diamond Customs, og utstyrt med ville politilys i både fronten, langs taklinjen, ved kanalen og til og med i luftinntakene. Så langt tyder alt på at politiet faktisk tenker å bruke bilen som en helt vanlig patruljebil, så får man bare håpe at de har en erfaren mann bak rattet da dette monsteret skal få vist sin effekt i praksis!