WRX STI pickup!
WRX STI pickup!
WRX STI pickup!

WRX STI pickup!

Den perfekte bil for deg som ønsker å være tømmerhugger på dagtid og Petter Solberg på kveldstid.

Har du alltid drømt om å vær en rallysjåfør som pisker en Subaru Impreza langs fuktige skogsveier? Kanskje har du latt denne drømmen forbli en drøm fordi du trenger en praktisk arbeidsbil? Frykt ikke, her er løsningen for deg som ønsker å være tømmerhugger på dagtid og Petter Solberg på kveldstid.


Denne bilen startet livet som en helt original 2006-modell Subaru Impreza WRX STI utstyrt med en 2,5 liters boxermotor. Denne produserte i original tilstand 300 hestekrefter og er å anse som en ganske heftig bil i utgangspunktet. WRX STI er den heftigste utgaven av Impreza og gir eierne mulighet til å føle litt på hvordan det er å kjøre en ekte rallybil. Dette er gjort ved å ha et heftigere understell, bedre bremser og en hvassere motor enn det du får i de vanlige Imprezaene. Det er også spesialutgaver av WRX STI, samt limited editions.

Eieren som har lagt ut Imprezaen sin for salg hos auksjonsstedet Cars & Bids har derimot strukket strikken litt. Bilen var i utgangspunktet en Impreza sedan, men har blitt bygd om til en Ute(en australsk kompakt-pickup) med et Ute kit fra Smyth Performance. Platten er overraskende romslig og har et lokk med lås, som gjør at du slipper at folk forsyner seg av det du eventuelt skulle ha liggende der. Den har en nedfellbar og svært praktisk lem også, som er kjekt om du skal frakte lengre gjenstander.

Innvendig er det klassisk Impreza med STI-seter, en multimedieenhet fra Kenwood som er koblet opp mot noen Alpine høyttalere og bilen er utsyrt med air condition. Motoren har blitt massert med noen enkle og effektive modifikasjoner. Bilens hjerne har blitt byttet ut med en hjerne fra Turbo Tek Tuning og den har fått et større eksosanlegg med race katalysator. Det foreligger ikke noe tall fra en dyno, så det er usikkert hvor mye effekt bilen faktisk har. Bilen har i ettertid av å ha fått montert platt blitt lakkert i bilens originale farge, Crystal Grey Metallic.

Ønsker du noe litt utenom det vanlige er dette en perfekt bil for deg!