Vet du hva Supraen ble solgt for?
Vet du hva Supraen ble solgt for?
Vet du hva Supraen ble solgt for?

Vet du hva Supraen ble solgt for?

Nå har en av Supraene fra den første «Fast and Furious» filmen blitt solgt på auksjon.

Du husker kanskje at vi nylig hadde en sak her på Refuel om at en av de mest ikoniske filmbiler skulle selges på auksjon i midten av juni. En 1994 Toyota Supra som hadde blitt brukt i den aller første «Fast and furious» filmen fra 2001.

Les mer om Supraen her!

Bilen er en av flere Supraer som ble brukt under innspillingen, og var en av de bedre stuntbilene, i den forstand at den skulle ligne på hovedrollebilen (som kalles for «hero car» på filmspråket), og dens stunt var begrenset til noen håndbrekksvinger og litt sladding. Men ifølge Barrett-Jackson var den også blitt brukt til flere interiør og eksteriør-opptak med Paul Walker (som karakteren Brian) bak rattet. Legg til en generelt fin stand på bilen, og en dose nostalgi, så får du en heftig budrunde.

Det ble da også resultatet, og da auksjonen gikk av stabelen for noen dager siden, endte det hele opp med en salgspris på 550.000 dollar (det inkluderer såkalt buyer commission, uten den er prisen 500.000 dollar). Det blir 4.730.000 kroner i norsk valuta, og viser at legendariske filmbiler er verdt sin vekt i gull.